Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНови кадри на iPhone 8 подсказват, че скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде скрит в бутона за включване

Нови кадри на iPhone 8 подсказват, че скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде скрит в бутона за включване

2962
Написана от  nixanbal 24 юли 2017
Нови кадри на iPhone 8 подсказват, че скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде скрит в бутона за включване

Публикувани нови изображения на iPhone 8 от Forbes разкриват дизайна на юбилейния смартфон от Apple, като от тях става ясно, че скенерът за пръстови отпечатъци действително може да се окаже в бутона за включване. 

Още преди време излезе информация, че скенерът за пръстови отпечатъци на iPhone 8 няма да бъде заложен в познатия хоум бутон под екрана, тъй като рамките ще са много фини и такъв няма да има при този модел.

Вместо това се заговори, че сензорът може да е под екрана, но днес тази технология изглежда е все още твърде сложна, за да влезе в масово производство и то в тираж десетки милиони. 

Screenshot-2017-07-23-at-23.28.56-1200x670

Затова последните слухове сочат, че скенерът може да е скрит в страничния бутон за включване на iPhone 8. И новите кадри от Forbes свидетелстват за това, защото на тях се вижда значително по-голямото копче. 

Освен това сайтът разказва, че iPhone 8 ще има изключително фини рамки около 5.8-инчовия си OLED дисплей, но все пак с отстояние около 4 мм от всички страни, което щяло да донесе по-голямо удобство при ползване. 

Screen-2d-1200x675

Жакът за слушалки все така ще липсва, ще бъде наличен познатият Lightning порт, двойката говорители (един отдолу и един в слушалката), а камерата ще бъде двойна и с вертикално разположение на сензорите. 

Ценна новина е, че батерията на iPhone 8 щяла да предлага подобрен живот благодарение на нова L форма. Очаква се да издържа повече от тази на iPhone 7 Plus, което звучи супер, особено имайки предвид по-малките физически размери на апарата. 

Screenshot-2017-07-24-at-12.51.08-1200x794

iPhone 8 щял да струва около $1100-$1200 и ще се предлага само във версия със 128 и 256 GB. 

Очакваме премиерата на смартфона през септември. 

Официална премиера на Nokia X6 - смартфон от среден клас с визия на флагман

HMD Global продължават да представят нови смартфони Nokia на все по-атрактивни цени, които със сигурност ще им отключат пътя към…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer