Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНови кадри на Nokia 9 разкриват 5.3" Quad HD дисплей, двойна 13 МР камера и Snapdragon 835

Нови кадри на Nokia 9 разкриват 5.3" Quad HD дисплей, двойна 13 МР камера и Snapdragon 835

2558
Написана от  nixanbal 22 май 2017
Нови кадри на Nokia 9 разкриват 5.3" Quad HD дисплей, двойна 13 МР камера и Snapdragon 835

Nokia 9 се появи в нова галерия снимки, които не разкриват толкова от корпуса й, колкото от списъка с очакваните спецификации. Потвърждава се информацията, че топмоделът ще предлага двойна камера и пълен пакет най-съвременни екстри. 

Снимките за съжаление показват апарата заключен в пластмасово тяло, което е с цел предпазване от изтичане на информация за финалния дизайн, както се случва сега. 

Все пак става ясно, че Nokia 9 ще има USB Type-C порт и 3.5 мм жак, въпреки че никой не се е съмнявал в това, както и двойна основна камера. Очаква се камерата да има два 13 МР сензора, а под нея ще са двойна LED светкавица и лазерен автофокус. 

Nokia 9

Системата камери изглежда ще работи на принципа на Huawei, тъй като от кадрите тук се вижда, че ще има режим за цветни, монохромни или снимки, създадени с участието на двата сензора. Въпреки че кому е нужно да снима цветно, без да използва подкрепата и на втория сензор? Но да видим детайлите, когато телефонът бъде представен официално. 

Иначе Nokia 9 ще използва мощния чипсет Snapdragon 835, 4 GB RAM, 64 GB вградена памет и ще има 5.3" дисплей с Quad HD резолюция и 530 нита яркост и Always On функция.

Nokia 9

В пакета на смартфона ще влиза зарядно с Quick Charge 3.0, а софтуерът ще е Android 7.1.1 Nougat.  

Nokia 9

Бутоните на Android ще са капацитивни, под екрана, а между тях ще има и скенер за пръстови отпечатъци, който вероятно ще играе и ролята на хоум бутон. 

Източник е френският блог frandroid.com.

Официална премиера на Samsung Galaxy A8 и A8+ - двойна предна камера и голям безрамков дисплей

Samsung официално представи новите си модели от серията Galaxy A, които този път са приели схемата с имената на флагманите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer