Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНови кадри разкриват още от дизайна на необявения Sony Xperia XZ1

Нови кадри разкриват още от дизайна на необявения Sony Xperia XZ1

1754
Написана от  nixanbal 20 август 2017
Нови кадри разкриват още от дизайна на необявения Sony Xperia XZ1

Остават точно 11 дни до официалната премиера на новите смартфони Xperia на Sony, като един от тях със сигурност ще бъде флагманът на компанията - Xperia XZ1. Устройството вече се е появявало в няколко снимки, а сега нови изображения, разкриват дизайна му. 

От кадрите тук се потвърждава очакването, че Sony няма да нанесе сериозни промени по дизайна с този модел и ще запази общия вид, познат от предходните смартфони. 

xperia-xz1

Ако се окаже, че това е финалният дизайн на XZ1, то ни очакват познатите по-широки рамки в горната и долната част на екрана, сравнително тънки странични рамки и разположен отдясно скенер за пръстови отпечатъци. 

xz1

Колкото до спецификациите - говори се за 5.2" дисплей с HDR поддръжка, чипсет Snapdragon 835, 19 MP основна камера + 12 МР предна камера, защита от прах и вода, Android 8.0 О и 7.6 мм дебелина на корпуса. 

Очаквайте в nixanbal.com живо включване от премиерата на Sony Xperia XZ1 на 31 август, а още от по-горните изображения вижте тук!

На живо от Москва: Официална премиера на Nokia 5.1, Nokia 3.1 и Nokia 2.1

Здравейте от Москва, където току-що HMD Global представи няколко нови смартфона Nokia. Базираната във Финландия компания обяви новите издания на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer