Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниНови лаптопи MacBook Pro и Air може да бъдат представени още преди лятото

Нови лаптопи MacBook Pro и Air може да бъдат представени още преди лятото

386
Написана от  nixanbal 12 март 2020
Нови лаптопи MacBook Pro и Air може да бъдат представени още преди лятото

Apple подготвя ъпгрейд на лаптопите си от сериите MacBook Pro и MacBook Air, съобщава анализаторът Минг-Чи Куо, според когото новите модели ще се появят още през второто тримесечие на 2020 г. Според Куо Тим Кук работи и върху модели с изцяло нов дизайн, планирани за 2021 г.

Анализаторът прогнозира, че обновените модели ще използват новата клавиатура тип ножица, която всъщност Apple ползваше допреди да премине към безуспешното решение тип пеперуда за клавишите на своите лаптопи. Компанията вече се завърна към нея с 16-инчовия MacBook Pro от края на 2019 г.

Колкото до новите лаптопи - възможно е да става въпрос за 13.3" модел MacBook Pro или за изцяло новата 14-инчова версия, за която се говори, че в бъдеще ще замени 13.3", както 16" замени 15.4" MacBook Pro. 

Фронтът на преносимите компютри за Apple обаче тепърва ще става интересен. Куо очаква в последното тримесечие на 2020 г. или в началото на 2021 г. компанията да представи първите си лаптопи с ARM процесори, собствена разработка. Това ще бъде сериозна промяна за Apple и откъсване от процесорите на Intel. 

Другата любопитна прогноза на Куо е, че изцяло нов MacBook, с променен дизайн, ще бъде представен във второто или третото тримесечие на 2021 г.

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer