НачалоНовиниНови смартфони Nokia се задават на 5 декември

Нови смартфони Nokia се задават на 5 декември

3289
Написана от  nixanbal 16 ноември 2018
Нови смартфони Nokia се задават на 5 декември

HMD Global, компанията зад смартфоните с марката Nokia, обяви събитие за 5 декември в Дубай, когато очакваме до три нови модела. Поканата разкрива силуета на тъкмо три устройства, но е малко вероятно сред тях да е премиум флагманът Nokia 9.

Възможно е да видим премиерата на Nokia 8.1, на Nokia 7.1 Plus (за световния пазар), а също и на новия бюджетен модел Nokia 2.1 Plus. 

Най-интересният в това трио би бил Nokia 8.1, който ще унаследи популярния Nokia 8 и ще предлага дисплей с по-тънки рамки и с изрязана част в горния край. 

Хаштагът към поканата гласи "очаквай повече", което, да се надяваме, означава, че новите модели са по-напомпани от своите предшественици, без да се качват в по-висок ценови клас. 

Nokia

Разбира се, това са само предположения и дали устройствата са три, кои точно и ще дойдат ли у нас - ще разберем в началото на декември. 

А в началото на 2019 г. очакваме дебюта и на Nokia 9, за който се говори, че ще предлага петорна основна камера с оптика ZEISS. 

Флагманите Galaxy S21 на Samsung предлагат нов дизайн, 120 Hz дисплеи и двойно повече памет

Ето че месец по-рано от обикновено Samsung днес представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy S21. Също като през…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer