Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНови снимки потвърждават, че новият топмодел на Samsung ще се нарича Galaxy S20

Нови снимки потвърждават, че новият топмодел на Samsung ще се нарича Galaxy S20

1296
Написана от  nixanbal 12 януари 2020
Нови снимки потвърждават, че новият топмодел на Samsung ще се нарича Galaxy S20

След като скорошните слухове упорито твърдяха, че Samsung ще прескочи десетина числа и ще нарече тазгодишните си топмодели Galaxy S20, а не S11, днес имаме и доста солидно доказателство. Появиха се снимки на реално устройство, чийто стартов екран потвърждава промяната в имената. 

Имената на следващите флагмани на Samsung може би ще следват годината на излизането им

Снимките изглежда са на Samsung Galaxy S20+ 5G, като освен името се потвърждава и всичко, което знаехме за дизайна на устройството. Става въпрос за екран с много тънки рамки и изрязана в него селфи камера, подобна на тази при Note 10. Интересното е, че стъклото на дисплея вече не е толкова извито, което вероятно е начин Samsung да се съобрази с изискванията на потребителите - знаете, че извитият екран не беше сред най-популярните екстри.

Потвърждава се още голямата правоъгълна плочка на задния панел, прибрала цели 5 камери, като според слуховете поне един от новите модели Galaxy S20 ще предлага 108 МР сензор. 

Всъщност според информация на @iceuniverse от последните дни, 108 MP сензор ще има само Galaxy S20 Ultra, докато S20 и S20+ ще предлагат нов 12 МР сензор с още по-големи пиксели спрямо S10 - 1.8 μm спрямо 1.4.

Остава месец до официалната премиера на 11 февруари, а дали ще видим още снимки дотогава - предстои да разберем. 

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer