Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНови снимки потвърждават дисплей с ноч за Google Pixel 3 XL

Нови снимки потвърждават дисплей с ноч за Google Pixel 3 XL

3537
Написана от  nixanbal 08 юни 2018
Нови снимки потвърждават дисплей с ноч за Google Pixel 3 XL

Вече видяхме представянето на новия Android P, а скоро Google ще ни запознае официално и с новите си смартфони Pixel, които би трябвало да демонстрират най-добрите качества на платформата. Преди няколко дни видяхме снимка на предните панели на Pixel 3 и Pixel 3 XL, а сега нови снимки на прототип на последния модел потвърждават изтеклата информация. 

Кадрите показват устройство със сходен до Pixel 2 дизайн, което отново има една основна камера, но предните сякаш вече са две. 

Освен това дисплеят е с изрязана част в горния си край, което е заложено като поддръжка и в самия софтуер, затова не е изненада. 

Google Pixel 3 XL

За задния панел има мнения, че всъщност може да е стъклен, като горната част е лъскава, но надолу стъклото сякаш е матирано и създава интересно впечатление. 

Google Pixel 3 XL

Диагоналът на дисплея при Pixel 3 XL може да е около 6.2", вградената памет и оперативната пък са съответно 128 и 4 GB, показва второто изображение тук. 

Държавна субсидия от 5000 евро и без ДДС за електромобил, искат от ААП

Държавата да въведе субсидия от 5000 евро при покупка на електромобил и 2500 евро за плъгин хибрид. За това настоява Асоциацията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer