НачалоНовиниНови ясни изображения разкриват дизайна на Huawei P40, P40 Pro и P40 Pro+

Нови ясни изображения разкриват дизайна на Huawei P40, P40 Pro и P40 Pro+

2653
Написана от  nixanbal 20 март 2020
Нови ясни изображения разкриват дизайна на Huawei P40, P40 Pro и P40 Pro+

Остават точно 6 дни до световната премиера на новите топмодели от серията P40 на Huawei, които заради епидемията ще бъдат представени в онлайн конференция, а не с голямо събитие в Париж, както беше първоначално планирано. Днес имаме ясни изображения, които представят трите модела от всеки ъгъл.

Очакванията са Huawei да представи три флагмана - P40, P40 Pro и P40 Pro+, твърди източникът. Вече беше представен и моделът P40 Lite, който обаче е позициониран в средния клас. 

Huawei P40 Pro+

Huawei P40 Pro+

От изображенията на P40 Pro+ става ясно, че той ще бъде най-напомпаният от всички, като ще предлага петорна камера. Едината от камерите със сигурност ще бъде с перископна система, така че би трябвало да предлага сериозно увеличение. 

Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro

P40 Pro пък ще бъде с четворна основна камера, отново една от тях ще бъде перископна. Кадрите показват и лицевия панел, където се вижда, че дисплеят няма да бъде толкова извит, колкото при Mate 30 Pro. Селфи камерата ще бъде двойна и ще бъде изрязана в екрана, напомняйки тази при Galaxy S10+. Вижда се още липсата на 3.5 мм жак и интегрираният в дисплея скенер за пръстови отпечатъци. 

Huawei P40

Huawei P40 Pro

Huawei P40

Huawei P40

Колкото до чистия P40 - той ще има тройна основна камера, без перископна система, а предната ще бъде двойна. Екранът тук изглежда значително по-плосък от този на P40 Pro. 

Очаквайте подробности, снимки и видео в nixanbal.com в деня на премиерата. 

Посетих сервиза на Теленор - ето какво се случва вътре

Ето че и на мен ми се случи да вляза в сервиз за мобилни телефони. Въпреки че никога не ми…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer