Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНовите EXTRA BASS безжични говорители на Sony излизат на пазара през пролетта

Новите EXTRA BASS безжични говорители на Sony излизат на пазара през пролетта

1537
Написана от  nixanbal 14 януари 2019
Новите EXTRA BASS безжични говорители на Sony излизат на пазара през пролетта

На току-що отминалото в Лас Вегас изложение CES 2019 Sony представи новите си модели безжични високоговорители от серията EXTRA BASS, които се предлагат в различна форма и размери. Колонките ще бъдат на българския пазар от пролетта, а по-надолу ви предлагам някои детайли + очакваните цени. 

Новите музикални попълнения включват преносимите модели SRS-XB12 (на снимката горе), SRS-XB22 и SRS-XB32, както и новата аудиосистема GTK-XB72, която осигурява значително повече мощ.

SRS-XB22

SRS-XB22

XB22 и XB32 имат акселерометър и благодарение на него разполагат с функцията Party Booster, при която те реагират, когато ги потупате и създават интересни светлинни и звукови ефекти.

SRS XB32

SRS-XB32

Към XB72 пък се предлага смартфон приложението Fiestable, която включва функция за синхронизиране светлините на говорителя с подсветката на екрана на мобилния - идеята е да организирате домашно парти, в което всички държат премигващи в ритъма на музиката телефони.

GTK XB72

GTK-XB72

XB32 и XB72 също имат многоцветни светлини, които присветват в ритъма на музиката, а XB22 е снабден с едноцветно осветление.

 

Sony обяви, че SRS-XB12 ще бъде налична на пазара от април на цена от 99 лв., SRS-XB22 - от май за 199 лв., SRS-XB32 - от май на цена от 279 лв., а GTK-XB72 се очаква на пазара от април на цена от 699 лв.

ВИДЕО: Умните кофи за боклук в София

Знаете ли, че една малка черна кутия може да промени начина, по който се организира целият процес на сметосъбирането във…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer