НачалоНовиниНовите модели iPhone ще предлагат подобрена селфи камера + детайли за основната

Новите модели iPhone ще предлагат подобрена селфи камера + детайли за основната

2168
Написана от  nixanbal 19 април 2019
Новите модели iPhone ще предлагат подобрена селфи камера + детайли за основната

Смартфоните на Apple от 2019 г. ще правят значително по-добри селфита, защото Apple подготвя сериозна промяна в предната камера на всички нови модели iPhone, споделя анализаторът, популярен с точните си прогнози по темата Apple, Минг-Чи Куо. Същият споделя и някои детайли за основната камера на устройствата. 

7-мегапикселовата селфи камерата ще бъде заменена с нов 12 МР сензор, пише анализаторът. Промяната ще засегне всички нови модели iPhone през 2019 г. и няма да е ексклузивна само за по-скъпите версии. 

Освен нов сензор, при селфи камерата лещите на обектива ще са вече 5, а не 4, както досега. 

Другите новини касаят основната камера на наследниците на iPhone Xs и iPhone Xs Max, за която Куо потвърждава, че ще бъде тройна. Новият трети сензор ще бъде с 12 МР резолюция, произведен от Sony и с 1um размер на пикселите, а обективът му ще има супер широк обхват.

И предната, и новата широкообхватна камера ще бъдат покрити от черен слой, така че да се сливат по-добре с останалата част от корпуса на апарата. Дали става въпрос за покритие около обективите или някакъв вариант с фин слой върху тях - предстои да разберем. 

По-горното изображение е макет, базиран на по-ранни слухове. Той показва тройна камера, при която единият обектив е встрани от другите - дали тъкмо той няма да е прикрит с черен слой? Е, всичко ще стане ясно в края на лятото, когато е традиционната премиера на новите смартфони от Apple. 

Следващият iPhone Xr също ще получи допълнителна камера към основната си и вече ще има двойка обективи на гърба си.

Лондон започва да събира данни за пътниците в метрото през Wi-Fi с цел подобряване на транспорта

От 8 юли 2019 г. Wi-Fi мрежа ще събира данни за пътниците в подземния транспорт на Лондон. Целта е по…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer