НачалоНовиниНовите очила на Huawei вече се продават в България за 699 лв.

Новите очила на Huawei вече се продават в България за 699 лв.

3723
Написана от  nixanbal 18 ноември 2020
Новите очила на Huawei вече се продават в България за 699 лв.

Huawei обяви, че новите им очила Eyewear II вече се продават на българския пазар. Моделът, реализиран с южнокорейския моден бранд Gentle Monster, е достъпен на цена от 699 лв. 

Очилата, чието пълно име е HUAWEI × GENTLE MONSTER Eyewear II, бяха представени по-рано през октомври заедно с новия топмодел смартфон Mate 40 Pro, като са един от новите свързани продукти на Huawei от категорията аудио. 

Припомням ви, че освен в ролята на конвенционални слънчеви очила продуктът може да се използва и за слушане на музика или водене на разговори като хендсфри. Животът на батерията е 5 часа музика или 3.5 часа разговори.

Очилата се свързват със смартфона, а аудиото идва през малки говорители, разположени на рамките им, като музиката не се чува от околните. 

Очилата се продават в Теленор, Технополис, Зора, VIVACOM и в партньорите на Поликомп, а през декември и при други партньори на Huawei. Цената е 699 лв.

Motorola Edge+ е първият флагман на компанията от години - 90 Hz дисплей, 108 МР камера и Snapdragon 865

Най-после! След няколко години на затишие и постепенно заглъхване на концепцията за смартфона с модули, Motorola най-после реши да отбележи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer