Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНовите планове Теленор Тотал включват минути и мегабайти за ползване в роуминг

Новите планове Теленор Тотал включват минути и мегабайти за ползване в роуминг

12528
Написана от  nixanbal 16 май 2017
Новите планове Теленор Тотал включват минути и мегабайти за ползване в роуминг

Точно месец преди отпадането на роуминг таксите в Европейския съюз Теленор пуска нова серия планове Теленор Тотал. Тези тарифи включват минути към всички мрежи в България, които могат да се използват и за разговори в роуминг, а също така имат мегабайти, валидни при пътуване в ЕС.

Теленор Тотал с месечна такса 24.99 лв. например предлага неограничени разговори за ползване в България и в роуминг в границите на ЕС, 5000 МВ за ползване в България и отделно 3000 MB на максимална скорост при роуминг в ЕС, както и 100 минути за обаждания към страни от Зона 1, 2 и Балкани. 

Най-скъпият план Теленор Тотал с месечна такса 44.99 лв. има неограничени минути към всички в България и в роуминг, 15 000 МВ за ползване у нас и 5200 МВ в роуминг, достъп до HBO Go, както и 500 минути за международни разговори.

Total plans

Имайте предвид, че когато сте в роуминг входящите обаждания до 15 юни ще се таксуват по 0.025 лв. на минута. След това таксата отпада.

Теленор Тотал ще са достъпни за клиентите на оператора от 17 май, като всички планове са с достъп до 4G мрежата на Теленор.

Умният транспорт - кръвоносната система на умния град

Време е за старта на проекта Умен град, за който ви разказах още преди няколко седмици. В него ще ви…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer