НачалоНовиниНовите планове Тотал+ на Теленор позволяват да добавяте трафик пакети, музикални и видео услуги по избор

Новите планове Тотал+ на Теленор позволяват да добавяте трафик пакети, музикални и видео услуги по избор

7220
Написана от  nixanbal 27 май 2019
Новите планове Тотал+ на Теленор позволяват да добавяте трафик пакети, музикални и видео услуги по избор

На вечерно събитие пред медии днес в София Теленор представи по нестандартен начин новите си абонаментни планове Тотал+. Интересното при тях е, че позволяват на клиента сам да избира допълнителни услуги, които да добави към тарифата си. 

Новите планове Тотал+ имат месечни такси между 12.99 лв. и 69.99 лв., като любопитните подробности са към тези с такса от 21.99 лв. нагоре. 

При въпросните планове клиентите получават различни трафик пакети с 10 000 МВ допълнителен безплатен трафик за ползване в различни категории - чат (Viber, WhatsApp), социални мрежи (Facebook, Messenger, Instagram, Twitter), музика (Apple Music, Deezer) и видео (HBO Go, PLAY DIEMAXTRA, Buba Play, Nickleodeon Play). 

Ключови услуги като YouTube и Spotify за момента не са част от плановете на оператора, но беше обявено, че в бъдеще списъкът ще се разширява.

Освен това Тотал+ дават възможност за добавяне на дигитални услуги - музикалната Deezer, както и видео услугите Buba Play, Nickelodeon Play, HBO GO и PLAY DIEMAXTRA. Една, две или три от тях, според цената на плана, могат да бъдат добавени към плана безплатно за първата година от двугодишен договор, след което ще бъдат на преференциална цена през втората година. 

Теленор Тотал+

В таблицата виждате и Apple Music, но идеята е, че ако вече имате абонамент за нея, можете да активирате трафик пакет и да имате 10 000 МВ екстра трафик за ползването ѝ.

Теленор Тотал+

Изборът на трафик пакети и услуги става единствено и само през обновеното приложение MyTelenor, което подсказва, че целевата аудитория на плановете са по-младите потребителите, или поне тези, които работят уверено със смартфона и приложенията му. За останалите телекомът предлага първите два плана Тотал+, които са само с включени минути и МВ. 

Новите планове Тотал+ на Теленор се предлагат от 28 май.

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer