Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниНовите топмодели на Samsung вероятно ще се наричат Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra, а сгъваемият - Galaxy Bloom

Новите топмодели на Samsung вероятно ще се наричат Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra, а сгъваемият - Galaxy Bloom

1594
Написана от  dimitar.maltchev 10 януари 2020
Новите топмодели на Samsung вероятно ще се наричат Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra, а сгъваемият - Galaxy Bloom

Слуховете през последните седмици започнаха да клонят към нова схема за имената на смартфоните Galaxy на Samsung, като според неофициалната информация дотук се очаква наследникът на S10 да се казва S20, а не S11. Днес излязоха нови твърдения в подкрепа на този слух, а също така се посочва, че вторият модел със сгъваем дисплей на корейците ще се казва Galaxy Bloom. 

Според информация от корейски сайт, цитирана от SamMobile, по време на CES 2020 в Лас Вегас шефът на Samsung ДиДжей Ко е имал тайна среща с партньори, на която е дал повече информация за предстоящите смартфон премиери. 

Galaxy Bloom

На въпросната среща е имало презентация, като се вярва, че по-горното изображение е снимка от нея. А снимката би трябвало да разкрива втория смартфон със сгъваем дисплей на Samsung, който изглежда ще носи името Galaxy Bloom. Устройството щяло да бъде насочено към младата дамска аудитория, като самият му дизайн напомнял на кутийка гримове.

Galaxy Bloom

Честно казано това звучи доста странно и не бих се доверил напълно, че толкова нишов продукт, като смартфон със сгъваем дисплей и висока цена, ще бъде таргетиран към още по-тясна аудитория, но това са слуховете на този етап. 

На същото тайно събитие е било потвърдено, че наследниците на серията Galaxy S10 няма да носят името S11, а ще бъде направен преход директно към S20. 

Очакванията са да видим три смартфона - Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra. Това означава, че ще имаме модел, който ще бъде още по-напомпан от миналогодишните.

Като ключов елемент от характеристиките на всички модели по-горе се говори, че ще бъде новата система от камери. Тя ще залага на нов 108 МР сензор и ще предлага 8К видеозапис + 8К стрийминг към YouTube, което скоро щяло да бъде активирано като възможност от платформата за видеосподеляне. 

Всичко това, разбира се, остава в сферата на непотвърдената информация и тепърва предстои да научим детайлите официално. Припомням ви, че имаме обявена дата за събитието, на което очакваме да видим всички нови устройства на Samsung - 11 февруари. 11 февруари. Galaxy S11. Хм... 

Посетих сервиза на Теленор - ето какво се случва вътре

Ето че и на мен ми се случи да вляза в сервиз за мобилни телефони. Въпреки че никога не ми…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer