НачалоНовиниНовият 6.5" iPhone X Plus ще бъде с физическите размери на iPhone 8 Plus

Новият 6.5" iPhone X Plus ще бъде с физическите размери на iPhone 8 Plus

3272
Написана от  nixanbal 08 май 2018
Новият 6.5" iPhone X Plus ще бъде с физическите размери на iPhone 8 Plus

До момента анализаторите изглеждат обединени около идеята, че в края на лятото Apple ще представи три нови модела iPhone. Един от тях ще бъде с доста сериозен диагонал на екрана от 6.5 инча, като според нова информация от японския macotakara.jp физическите му размери няма да са по-големи от тези на iPhone 8 Plus. 

Имайки предвид колко голям е iPhone 8 Plus - слава богу! Идеята е, че и трите нови модела iPhone тази година ще се базират на дизайна, представен с iPhone X през 2017-а. Т.е. очакват ни безрамкови дисплеи, които ще позволят много по-щедър диагонал при по-компактни реални размери на телефона. 

Очаква се този iPhone X Plus да има 6.5" диагонал на OLED екрана си, което означава цял инч допълнителна работна площ към дисплея спрямо iPhone 8 Plus без промяна в габаритите. 

Източникът все пак посочва, че новият модел ще бъде с около 0.2 мм по-дебел - основно заради камерата си, така че профилът му ще бъде около 7.7 мм. 

Говори се още за 6- или 6.1-инчов iPhone с LCD дисплей, както и за наследник на iPhone X, който ще запази 5.8-инчовия диагонал на своя OLED екран и като цяло същите размери, но ще предложи по-голям сензор и обектив. Какво точно означава това като спецификации на камерата - предстои да разберем. 

За всички модели се очаква да предлагат Face ID, която със следващата версия на платформата iOS 12 ще поддържа лицево разпознаване и в хоризонтален режим - изглежда заради въвеждането ѝ при таблетите. 

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer