Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНовият Apple Watch ще има по-голям дисплей и по-голяма батерия, очакват анализатори

Новият Apple Watch ще има по-голям дисплей и по-голяма батерия, очакват анализатори

818
Написана от  nixanbal 02 април 2018
Новият Apple Watch ще има по-голям дисплей и по-голяма батерия, очакват анализатори

Тази есен Apple ще представи четвъртото поколение на популярния си смартчасовник, което ще предложи някои важни подобрения, прогнозира анализаторът от KGI Минг-Чи Куо. Според него новият Apple Watch ще залага на по-голям дисплей и на по-издръжлива батерия. 

Посочва се, че размерът на дисплея на Apple Watch Series 4 ще нарасне с 15%, но не е ясно как това ще се отрази върху физическите му габарити. Възможно е просто рамките на екрана да бъдат намалени.

Капацитетът на батерията също ще бъде увеличен, коментира Куо, което би трябвало да му осигури живот от повече от един ден. 

Очакванията са да видим и подобрения при сензорите за следене здравното състояние на потребителя, но няма детайли за какво точно става дума.

Анализаторът смята, че комбинацията от "по-модерен дизайн", добавянето на нови сензори и намаляването цената на старите модели Apple Watch ще доведе до рекордни продажби за часовника на Apple. Прогнозите са за 22-24 милиона продадени бройки през 2018 г., което би било ръст от 30 на сто. 

Първи стъпки към отпадане на роуминг таксите между България и Македония

След като преди няколко седмици се заговори за отпадане на роуминг таксите със страните от Западни Балкани, вчера в Струмица…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer