Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниНовият Cadillac Escalade 2021 използва извит OLED дисплей от LG

Новият Cadillac Escalade 2021 използва извит OLED дисплей от LG

901
Написана от  nixanbal 06 февруари 2020
Новият Cadillac Escalade 2021 използва извит OLED дисплей от LG

Обявеният тази седмица Cadillac Escalade 2021 е първият автомобил, който използва технологията за извити OLED дисплеи на LG, обяви корейският производител. Общият диагонал на екрана е 38 инча.

Екраните в новия Escalade са 3 отделни и използват извити pOLED панели от LG. Най-големият от тях е с диагонал 16.9", а общият им диагонал е 38". Съвместно екраните имат гъстота на пикселите, която е два пъти по-висока от тази на 4K дисплей.

2021-Cadillac-Escalade-067

Трите извити екрана са съответно малък контролен панел със сензорна повърхност за управление на Head Up дисплея, системата Night Vision и други, основното артамурно табло с важната за шофьора информация, както и големият дисплей на инфоразвлекателната система за музика, видео и навигация.

2021-Cadillac-Escalade-046

С новото си решение, приложено за първи път в новия Cadillac Escalade 2021, LG навлиза в пазара на автомобилни дисплеи, който за 2019 г. се е равнявал на $7.8 млрд., а през 2023-а се очаква да достигне $10.5 млрд. 

Франция разследва Apple за умишлено забавяне на стари модели iPhone

Френската прокуратура разследва Apple във връзка с планираната амортизация на стари модели iPhone, съобщи във вторник Агенция Франс Прес. Ако…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer