Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНовият Google Pixel XL ще има 18:9 AMOLED екран и сензорна рамка, твърди слух

Новият Google Pixel XL ще има 18:9 AMOLED екран и сензорна рамка, твърди слух

1439
Написана от  nixanbal 12 юли 2017
Новият Google Pixel XL ще има 18:9 AMOLED екран и сензорна рамка, твърди слух

Тази година изглежда всички изведнъж ще решат, че искат да се прехвърлят в лагера на AMOLED екраните и новият смартфон Pixel на Google няма да е изключение. Нова информация от Android Police твърди, че Google Pixel XL 2 ще разполага с голям AMOLED дисплей с тънки рамки и съотношение на страните 18:2, а освен това се появи изображение, което би трябвало да ни дава представа как ще изглежда устройството. 

Дизайнът изглежда като логично продължение на този от оригиналния Pixel, но формата вече е по-издължена, рамките около дисплея почти липсват, а ъглите са по-ясно изразени. 

По отношение на спецификациите се твърди, че апаратът ще има 6" AMOLED екран, произведен от LG, а и като цяло зад хардуера на смартфона тази година щели да са корейците, а не HTC. 

Ако това е вярно, допълнителната информация, че новият Google Pixel XL ще има рамка със сензори като тази на HTC U11 звучи нелогично. 

Google Pixel XL 2

Така или иначе става дума за макет, генериран на база ранни детайли за устройството, а и като цяло спецификациите на новите модели Pixel изглежда все още се избистрят. Все пак дизайнът не изглежда зле, нали?

OnePlus 6 идва с подобрения в камерата, в конфигурацията и с нов дизайн, но без безжично зареждане

Китайският бранд OnePlus представи новия си флагман OnePlus 6, който предлага важни подобрения в конфигурацията и залага на още по-висока…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer