Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНовият iPad Pro предлага 9.7" True Tone дисплей, мощен процесор и до 256 GB памет

Новият iPad Pro предлага 9.7" True Tone дисплей, мощен процесор и до 256 GB памет

5773
Написана от  nixanbal 21 март 2016
Новият iPad Pro предлага 9.7" True Tone дисплей, мощен процесор и до 256 GB памет

На събитието си днес Apple представи по-малък iPhone, а също и по-компактен iPad Pro. Новият таблет пренася ключови възможности и мощния хардуер от 12.9-инчовия iPad Pro в по-удобни размери с 9.7-инчов екран. Има и някои новости - дисплеят за първи път поддържа технологията True Tone, а вградената памет в iOS продукт вече е 256 GB. 

Новият iPad Pro има 9.7" Retina Display с резолюция 2048х1536 пиксела, 500 нита яркост и технологията True Tone. Последната настройва яркостта и цветовата гама на екрана според тези в помещението. Това става чрез няколко сензора, които вечер ще направят дисплея с по-меки, щадящи очите цветове, а през деня - по-ярки. 

iPad Pro

Таблетът използва 4 високоговорителя с 2 пъти по-мощен звук от този в iPad Air 2, а процесорът е най-мощният в iOS устройство на Apple - A9X с копроцесор М9. 

iPad Pro

Компактният iPad Pro има 12 МР камера с True Tone светкавица, записва 4k видео и прави Live Photos, a предната камера е 5 МР с HD видео и Retina светкавица (премигващ в светъл цвят екран). Интересното е, че големият iPad Pro има 8 МР основна и 1.2 МР предна камера. 

iPad Pro

Към iPad Pro Apple обяви и популярната си клавиатура Smart Keyboard в съответния размер за 9.7-инчовия му екран. С новия таблет може да се използва и стилусът на Apple, за който производителят твърди, че е "най-великият аксесоар", който някога е създавал. 

iPad Pro

Батерията обещава до 10 часа живот при сърфиране с Wi-Fi връзка или гледане на видео, има скенер за пръстови отпечатъци Touch ID, а металното тяло на устройството е тънко 6.1 мм и тежи 437 грама.

iPad Pro

iPad Pro с 9.7" екран ще се продава на цени от $599 за версията с 32 GB или $749 за 128 GB, а ще има и модел с 256 GB за $899. Цените за версиите с 4G LTE поддръжа са със $130 отгоре. 

Продажбите започват от 31-ви март. 

Най-после и Теленор намали неустойката при предсрочно прекратяване на договор

Теленор обяви, че клиентите му вече ще могат да прекратят предсрочно договор и да не заплащат всички оставащи такси по…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer