Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНовият iPhone може да предложи ключови промени в дизайна

Новият iPhone може да предложи ключови промени в дизайна

1838
Написана от  nixanbal 20 април 2017
Новият iPhone може да предложи ключови промени в дизайна

Тази есен очакваме Apple да представи юбилейния си iPhone, за който се говори, че ще предлага сериозни промени и подобрения спрямо предходните модели iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Сега в мрежата излезе информация и схема на предполагаемия iPhone 8, която показва доста сериозни изменения във външния вид. 

Според изображението, разпространено от популярния и достоверен източник на информация около компанията от Купертино Сони Диксън, излиза, че Apple планира да премести скенера за пръстови отпечатъци на гърба на смартфона. 

Това би било първа промяна на позицията на Touch ID от въвеждането му насам, а защо се налага - засега можем само да гадаем. Възможно е Тим Кук да се е сблъскал с проблема на Samsung, при който не са успели да вградят сензора под дисплея. Тук за щастие скенерът не е точно до камерата, а под нея. 

Друга ключова промяна е разположението на двойната камера, при която обективите са един под друг. 

На схемата по-горе не се виждат и бутоните за звука, но според Диксън това вероятно е заради ъгъла. Иначе става ясно, че размерите на апарата са 149.501 мм височина и 72.497 мм ширина. 

Собствениците на Мтел са приготвили 1 милиард евро за разрастване на бизнеса в Източна Европа

Около 1 милиард евро са отделените средства, с които A1 Telekom Austria Group планира да разшири присъствието си в Източна…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer