НачалоНовиниНовият iPhone SE се появи в официалния сайт на Apple

Новият iPhone SE се появи в официалния сайт на Apple

3783
Написана от  nixanbal 03 април 2020
Новият iPhone SE се появи в официалния сайт на Apple

Въпреки че последните слухове по-скоро клоняха към името iPhone 9 за новия по-достъпен смартфон на Apple, компанията изглежда може да се върне към добре познатото iPhone SE. Подсказка за това се появи в официалния ѝ сайт.

iPhone SE изскочи в онлайн магазина на Apple, в секция аксесоари, където се предлага протектор за този модел, а също и за iPhone 8 и iPhone 7. Всички те са с 4.7" диагонал на екрана. 

Това означава, че новият iPhone SE, макар и малко по-голям от оригинала (4"), пак ще бъде значително по-компактен от съвременните смартфони. Разбира се, заради по-ретро дизайна с дебели рамки и голям хоум бутон под дисплея, физическите му габарити няма да са толкова скромни. 

Сайтът 9to5mac.coom съобщава успоредно, че новият iPhone SE 2020 ще се предлага в черно, бяло и червено с вградена памет от 64, 128 и 256 GB. Очаква се процесорът му е да е този, който се използва от iPhone 11 и iPhone 11 Pro - А13 Bionic. 

Премиерата на модела се очакваше за средата на април, но според източника може да се случи още днес. Цената би трябвало да е около $399. 

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact идват с променен дизайн, 18:9 дисплеи и нова вибрационна система

Първият ден на MWC традиционно стартира с пресконференцията на Sony, на която тази година видяхме два нови модела от семейството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer