НачалоНовиниНовият iPhone все пак може да излезе навреме

Новият iPhone все пак може да излезе навреме

1278
Написана от  nixanbal 09 май 2017
Новият iPhone все пак може да излезе навреме

В последните седмици упорито се говори, че новите модели iPhone ще излязат на пазара по-късно от обичайното, като някои прогнози дори залагат на няколко месечно забавяне. Нови подробности от китайския Economic Daily News обаче твърдят, че всичко върви по план и ще видим смартфоните на Apple не по-късно от октомври. 

Според източника масовото производство на новите модели iPhone 7S и 7S Plus, както и на специалния iPhone 8 върви по план и ще ги видим през септември, а до октомври ще бъдат и на пазара. 

Напоследък се говори, че Apple има проблеми с продукцията на компоненти от новите си смартфони. Една от спънките вероятно е скенерът за пръстови отпечатъци Touch ID, който Тим Кук иска да вгради в дисплея, но все още не е ясно дали ще успее. Подобна драма е имало и при Galaxy S8, където скенерт в крайна сметка е на неудобно място до камерата. 

Все още има няколко месеца до премиерата на новите модели iPhone, така че финални подробности и точни дати предстои да научим.

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer