Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНовият LG G6+ предлага по-добър звук и двойно повече вградена памет

Новият LG G6+ предлага по-добър звук и двойно повече вградена памет

2404
Написана от  nixanbal 19 юни 2017
Новият LG G6+ предлага по-добър звук и двойно повече вградена памет

LG представи новия смартфон G6+, който е почти идентичен с флагмана G6, но добавя по-качествен звук и увеличава вградената памет от 64 на 128 GB. Все още не е ясно колко ще струва подобрената версия и дали ще я видим в България. 

LG G6+ е оборудван със 128 GB памет и слушалки от B&O PLAY, които да се възползват от вградения в смартфона 32-битов Hi-Fi Quad DAC.

Освен повече памет и по-качествен и мощен звук, новият модел ще предлага и безжично зареждане в някои страни. 

Апаратът ще е наличен в цветовете Optical Astro Black, Optical Marine Blue и Optical Terra Gold, които най-простичко са черно, синьо и медно. 

LG-G6-Full-Color-Range-03

С днешния анонс LG обяви и че подготвя софтуерен ъпдейт за LG G6, който ще донесе някои нови екстри. Такава е например Cover Lens - предупрежение за покриване на камерата с пръст, което според LG при широкообхватния сензор може да не ви направи впечатление. 

Другата новост е Face Print, което е версията на LG за отключване на апарата с разпознаване на лицето, а третата очаквана екстра се нарича Low Power Consumption и, както подсказва името, има цел да намали разхода на енергия.

LG-G6-Full-Color-Range-02

Стандартният LG G6 също ще бъде пуснат в два нови цвята - Optical Marine Blue и Optical Terra Gold.

5 НЕЩА за BlackBerry KEY2

Емблематичната марка от зората на смартфоните и мобилния интернет BlackBerry наскоро се завърна официално в България, като у мен вече…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer