Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНовият Moto X ще предлага двойна камера, IP68 защита и корпус от метал и 3D стъкло

Новият Moto X ще предлага двойна камера, IP68 защита и корпус от метал и 3D стъкло

1966
Написана от  nixanbal 13 май 2017
Новият Moto X ще предлага двойна камера, IP68 защита и корпус от метал и 3D стъкло

След като миналата година не видяхме нов модел Moto X, през 2017-а изглежда се задава продължение на серията, при това доста интересно. Смартфонът изглежда няма да бъде съвместим с приставките Moto Mods, но ще има двойна камера и атрактивен дизайн. 

Новият Moto X, за който @evleaks току-що писа, че ще се нарича Moto X4, ще разполага с 5.5" дисплей и корпус с 3D стъкло, което е някакво търговско название на леко извитото стъклено покритие. Иначе рамката ще бъде метална. 

moto x4

Тялото на апарата ще предлага IP68 защита от прах и вода, а в него ще бъде заключена щедра батерия с капацитет 3800 mAh. 

Moto X

Очаква се чипсетът да е чисто новият Snapdragon 660, компания да му правят 4 GB RAM и 64 GB вградена памет, а ще се поддържа и бързо зареждане, вероятно QuickCharge 4.0, което е сред характеристиките на чипсета. 

Очаква се премиерата на новия Moto X да се случи съвсем скоро, а в презентацията, която изтече за него, виждаме, че цената ще бъде "приятелска". 

Motorola: Виждаме смартфоните със сгъваеми дисплеи различно от Samsung и Huawei

Motorola признава смартфоните със сгъваеми дисплеи като една от ключовите тенденции в мобилните технологии през 2019 г. и след това,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer