НачалоНовиниНовият Motorola RAZR изглежда ще предлага спецификации на модел от среден клас

Новият Motorola RAZR изглежда ще предлага спецификации на модел от среден клас

1571
Написана от  nixanbal 13 март 2019
Новият Motorola RAZR изглежда ще предлага спецификации на модел от среден клас

Motorola е още една компания, за която вече знаем със сигурност, че подготвя смартфон със сгъваем дисплей, който ще предлага наподобяващ емблематичния дизайн на RAZR от 2013 г. Новият RAZR изглежда вече си има лого, а освен това се появиха част от спецификациите му, които са сходни с тези на модел от средния клас. 

Motorola RAZR ще има 6.2" сгъваем OLED дисплей с резолюция 2142х876 пиксела, както и втори външен екран с резолюция 600х800 точки, чийто размер не е ясен. 

Смартфонът с кодово име Voyager ще се базира на чипсета от среден клас Snapdragon 710, допълнен от 4/6 GB RAM, 64/128 GB вградена памет и доста скромно звучаща батерия с капацитет 2730 mAh и 27 W бързо зареждане. Според източника обаче информацията за батерията може да не е актуална вече. 

Камерата ще бъде само една, а на задния панел ще има скенер за пръстови отпечатъци. 

Motorola-Razr

Сгъваемият RAZR ще се предлага в черно, бяло и златисто на цена около $1500, което е значително по-малко от сгъваемите модели на Huawei и Samsung, но пък и спецификациите тук ще са доста по-скромни. 

Всичко това, разбира се, са само слухове и нямаме официална информация от компанията, освен че подходът при създаването на техния сгъваем смартфон ще бъде различен от този на познатите до момента конкуренти. Припомням ви, че в скорошен разговор с генералния мениджър на Motorola за Европа, който можете да прочетете в nixanbal.com, стана ясно, че смартфонът със сгъваем дисплей трябва да е компактен и да е "просто телефон".

VIVACOM пуска 4.5G в пет големи града

От началото на април (или малко преди това) VIVACOM започва да предлага по-високи скорости за мобилен интернет в няколко големи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer