НачалоНовиниНовият смартфон на LG ще се нарича Velvet

Новият смартфон на LG ще се нарича Velvet

1520
Написана от  nixanbal 12 април 2020
Новият смартфон на LG ще се нарича Velvet

Преди няколко дни LG сподели, че планира да преобърне портфолиото си смартфони и да промени изцяло подходя си - както към характеристиките и дизайна, така и към имената на устройствата. Днес компанията разкри и как ще се нарича първият нов модел от тази генерация - LG Velvet. 

Името Velvet (кадифе) според LG трябва да говори за дизайна на смартфона и потребителите да очакват гладка повърхност и премиум усещане.

Ключови характеристики тук ще бъдат още тройната основна камера, разположена като падащи капки вода. Това ще бъде сериозно дистанциране от всичко останало, популярно при съвременните устройства, при които производителите залагат на стърчащи от корпуса правоъгълни плочки. 

Освен това екранът и задният панел от стъкло ще имат симетрични извивки, които според LG ще са вдъхновени от природата. 

LG Velvet

За LG Velvet се говори, че няма да предлага най-напомпаната конфигурация, но това не е задължително да е нещо лошо, стига цената да бъде достатъчно добре балансирана. Очаква се например чипсетът да бъде Snapdragon 765G с 5G модем, какъвто използва и новата Nokia 8.3 5G с цена 599 евро. 

LG-VELVET-Logo

Премиерата вероятно ще се състои на 15 май, а изображенията тук са от Twitter, но не са официални, макар и базиращи се на скици от LG. 

ВИДЕО: Умните кофи за боклук в София

Знаете ли, че една малка черна кутия може да промени начина, по който се организира целият процес на сметосъбирането във…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer