Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНовият стабилизатор за смартфони на DJI предлага 3 пъти по-издръжлива батерия и по-ниска цена

Новият стабилизатор за смартфони на DJI предлага 3 пъти по-издръжлива батерия и по-ниска цена

934
Написана от  nixanbal 08 януари 2018
Новият стабилизатор за смартфони на DJI предлага 3 пъти по-издръжлива батерия и по-ниска цена

DJI представи новата си стабилизираща система за смартфони Osmo Mobile 2, която се отличава от предшестващата я с някои модификации по дизайна, значително по-издръжлива батерия и по-ниска цена. 

DJI Osmo Mobile 2 има променени бутони, които би трябвало да дават по-удобен контрол. Гимбалът позволява по-лесни снимки и във вертикална позиция на смартфона, а в олекотеното му тяло има батерия с над 3 пъти по-дълъг живот спрямо предишния модел.

Така Osmo Mobile 2 обещава до 15 часа време на ползване с едно зареждане, а презареждането става през USB порт. Стабилизаторът може да се използва и за зареждане на други устройства - например смартфони. 

DJI Osmo Mobile 2

DJI ще продава Osmo Mobile 2 на значително по-ниска цена от $129 (239 евро за първия Osmo), като предварителните поръчки ще стартират ексклузивно на Apple.com от 23 януари. През февруари гимбалът ще се продава и в магазина на DJI и при други дилъри. 

MWC 2018: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Здравейте с един от любимите ми материали в nixanbal.com, които традиционно излизат всяка година в навечерието на Mobile World Congress.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer