Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНовият Toshiba Satellite Radius 15 има въртящ се екран с 4k Ultra HD резолюция

Новият Toshiba Satellite Radius 15 има въртящ се екран с 4k Ultra HD резолюция

3169
Написана от  nixanbal 18 юни 2015
Новият Toshiba Satellite Radius 15 има въртящ се екран с 4k Ultra HD резолюция

Toshiba представи днес новите попълнения в серията си Satellite Radius, начело на която застава модел с 15.6-инчов въртящ се дисплей с 4k Ultra HD резолюция и 282 ppi гъстота на пикселите. 

Toshiba Satellite Radius 15 4k Ultra HD Edition, както е пълното име на най-напомпания модел, предлага подобен на лаптопите Lenovo Yoga дизайн, който в случая използва две панти, позволяващи въртене на дисплея до 360 градуса назад. Така устройството може да се използва в различни режими според ситуацията.

PRESS CENTER - Toshiba Satellite Radius 14 E45W 4

Машината ще разполага с 5-о поколение на процесорите Intel Core i (до Core i7), 12 GB RAM, вградена графика на Intel, говорители harman/kardon и метално тяло. 

Toshiba Satellite Radius 15 P55W ANGLE3

Този, както и другите нови лаптопи на Toshiba, ще разполагат със специален бутон от клавиатурата, стартиращ гласовия асистент Cortana. Припомням ви, че Cortana ще бъде една от ключовите екстри в задаващия се в края на юли Windows 10, както и една от ключовите екстри, които Microsoft няма да предлага в България. 

Цената вероятно ще е около $1100, но все още не е ясно дали ще видим точно този модел в България. Toshiba представи още няколко лаптопа в серията, включително 14-инчов модел, както и вариант на 15.6-инчовия, но с Full HD резолюция. 

Заедно с Radius днес Toshiba обнови и останалите си серии мобилни компютри - Satellite S, L и C. 

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer