НачалоНовиниНово изображение разкрива как може да изглежда основната камера на Samsung Galaxy S11+

Ново изображение разкрива как може да изглежда основната камера на Samsung Galaxy S11+

2490
Написана от  nixanbal 16 декември 2019
Ново изображение разкрива как може да изглежда основната камера на Samsung Galaxy S11+

Вече видяхме цял куп изображения на необявения Galaxy S11+, като единствените спорове около дизайна му касаеха подредбата на обективите при основната камера. Днес се появи ново предположение, което повдига завесата.

Изображението по-горе беше споделено в Twitter от популярния с пускането на ранна информация за необявени модели на Samsung @universeice. Той пояснява, че първата камера тук е с ултраширок обхват, втората е основната, а третата е перископна система за 5-кратно оптично приближение. 

Източникът твърди, че не знае какво има върху дясната половина на плочката с камерите на S11+, но предполага, че там трябва да има поне двойна LED светкавица + 3D ToF камера. 

Ако няма изненади, броят на камерите при Galaxy S11+ няма да е различен от този при Galaxy Note 10+, но конфигурацията ще бъде сериозен скок напред. Припомням ви, че се очаква новият топмодел на корейците да използва нов 108 МР сензор, какъвто не сме виждали в друг смартфон досега, а освен това да предлага екстри като 5х оптичен зуум и запис на 8K видео. 

Премиерата на Galaxy S11+ и останалите модели в серията, а също и на нов модел със сгъваем дисплей от Samsung, очакваме през февруари 2020 г. 

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer