НачалоНовиниНово изображение разкрива предполагаемия заден панел на Huawei Mate 30 Pro

Ново изображение разкрива предполагаемия заден панел на Huawei Mate 30 Pro

4554
Написана от  kris.romanov 04 юли 2019
Ново изображение разкрива предполагаемия заден панел на Huawei Mate 30 Pro

Вече излезе информация, че Huawei ще залага на оформена в кръг основна камера при следващите си флагмани от серията Mate 30, а днес имаме и изображение, което показва как може би ще изглежда моделът. Доста добре, ако такъв се окаже и финалният дизайн.

От кадъра се вижда четворна камера и светкавица, оформени по доста приятен за окото начин в голям ринг, в който има и интересни графични елементи за по-различна визия. 

Huawei Mate 30 Pro

Все още не знаем какви ще са спецификите на четворната камера на Mate 30 Pro, но би трябвало да е сходна с тази на P30 Pro и може би дори с някои дребни подобрения. 

Huawei Mate 30 Pro

Освен това излезе снимка, макар и доста неясна, на лицевия панел на Mate 30, която показва изключително фини рамки около дисплея.

Очаква се премиерата на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro да се състои по традиция през октомври, като междувременно би трябвало всичко с Android да бъде отново наред. Все още обаче се чака окончателно зелена светлина бизнес отношенията между китайския бранд и Google да бъдат възобновени. 

Motorola: Виждаме смартфоните със сгъваеми дисплеи различно от Samsung и Huawei

Motorola признава смартфоните със сгъваеми дисплеи като една от ключовите тенденции в мобилните технологии през 2019 г. и след това,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer