НачалоНовиниНово потвърждение за квадратната камера на iPhone 11

Ново потвърждение за квадратната камера на iPhone 11

3020
Написана от  nixanbal 17 юни 2019
Ново потвърждение за квадратната камера на iPhone 11

Вече излезе информация и дори изображения как ще изглежда следващият iPhone, като ключов елемент от дизайна му се оказва модулът на камерата. А той по всяка вероятност ще бъде квадратен, твърди още един източник.

Този път детайлите идват от магазина за защитни калъфчета и екранни протектори Olixar, който в миналото е пускал ранна и все достоверна информация за предстоящите премиери. 

Този път в сайта им се продават защитни стъкла, които се инсталират върху въпросния квадратен модул на камерата и пазят обективите. От изображенията става ясно, че iPhone 11 и iPhone 11 Max ще имат тройна основна камера, а за iPhone 11r се очаква да предлага двойна.

iPhone 11

Според по-ранни слухове трите камери ще са това, което всички очакват - основна, супер широкоъгълна и с телеобектив. При по-евтиния модел ще отпадне широкоъгълната.

iPhone 11

Премиерата на трите нови смартфона от Apple би трябвало традиционно да се състои през септември, а дотогава със сигурност ще получим още детайли за устройствата. 

Любопитна подробност е, че наскоро се появиха изображения на необявения Pixel 4, а малко след това, с безпрецедентен ход, Google сами разкриха дизайна на устройството си. Там ще видим много сходен квадратен модул на камерата, макар и с по-различно разположение на обективите. 

Премиерата на Pixel 4 и Pixel 4 XL е насрочена за октомври. 

Motorola Edge+ е първият флагман на компанията от години - 90 Hz дисплей, 108 МР камера и Snapdragon 865

Най-после! След няколко години на затишие и постепенно заглъхване на концепцията за смартфона с модули, Motorola най-после реши да отбележи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer