Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниОчаквано: iPhone 8 няма да е по-евтин от Galaxy Note 8

Очаквано: iPhone 8 няма да е по-евтин от Galaxy Note 8

2837
Написана от  nixanbal 25 август 2017
Очаквано: iPhone 8 няма да е по-евтин от Galaxy Note 8

Слуховете твърдят, че Apple ще представи новите си модели iPhone на 12 септември, но докато чакаме официалната покана, New York Times публикува информация за очакваната цена на най-интересния от задаващите се три модела. Според източника iPhone 8 (по средата) няма да струва по-малко от току-що обявения Galaxy Note 8 и се очаква цената му да е около $999.

Така двата водещи производителя на пазара на смартфони ще заформят тенденция на суперскъпи мобилни телефони, каквито досега не сме виждали. Не и като стартова цена. 

Припомням ви, че Note 8 вече се предлага за предварителна поръчка и струва от 1200 лв. с договор или около 2000 лв. без подписване. По всичко личи, че сумата за iPhone 8 няма да е много по-различна. 

Според източника базовата версия за $999 на iPhone 8 ще включва 64 GB памет, като ще се предлага още вариант с 256 GB, а може би и с 512 GB. Всяка следваща версия ще струва със $100 повече.

Остава още малко до официалната премиера на новите модели iPhone, но преди това предстои изложението IFA в Берлин, където ще се появят цял куп нови смартфони от различни производители. Очаквайте живо включване в nixanbal.com от Германия с всички важни новини под формата на снимки и видео!

OnePlus 6 идва с подобрения в камерата, в конфигурацията и с нов дизайн, но без безжично зареждане

Китайският бранд OnePlus представи новия си флагман OnePlus 6, който предлага важни подобрения в конфигурацията и залага на още по-висока…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer