НачалоНовиниОфициални изображения разкриват смартфоните Galaxy S21 месец преди премиерата

Официални изображения разкриват смартфоните Galaxy S21 месец преди премиерата

3554
Написана от  nixanbal 18 декември 2020
Официални изображения разкриват смартфоните Galaxy S21 месец преди премиерата

След цял куп неофициални кадри и информация, сега имаме ясни изображения, които разкриват дизайна на новите смартфони от серията Galaxy S21 на Samsung. Виждаме Galaxy S21, Galaxy S21+ и Galaxy S21 Ultra в различните цветове, в които ще се предлагат, както и огромната плочка с цял куп камери на премиум модела Ultra. 

Изображенията, разпространени от @evleaks, разкриват, че най-достъпният S21 ще е наличен в розово, лилаво със златни акценти, бяло и черно. 

Samsung Galaxy S21

Galaxy S21+ ще се предлага в същото лилаво със златно, в черно и в светъл цвят, който изглежда има лека преливка на задния панел.

Samsung Galaxy S21+

Най-високо позиционираният Galaxy S21 Ultra ще има най-малко цветови вариации и се очаква в черно и бялото, в което идва и S21+. 

Samsung Galaxy S21 Ultra

За разлика от досега изтеклите кадри, тези тук би трябвало да разкриват точния дизайн на трите устройства и финалното разположение и брой камери на S21 Ultra, за който можем да се надяваме, че ще бъде доста способен камерафон. 

Очакваме премиерата през януари - повече от месец по-рано спрямо обичайното време, в което Samsung показва флагманите си. 

Huawei представи в Европа смартфона nova 9 със 120 Hz OLED екран и 50 МР камера

На първото си присъствено глобално събитие от старта на ковид кризата насам току-що Huawei представи във Виена новия си смартфон…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer