НачалоnixanbalОфициални правила на играта "Спечели Samsung Galaxy S5 от nixanbal"

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

Спечели смартфон Samsung Galaxy S5 от nixanbal

 

Период на провеждане

Играта започва на 24.03.2014 г. и продължава до 28.04.2014 г. включително. 

Територия

Играта се провежда на територията на Република България.

Право на участие

В Играта имат право да участват всички читатели на nixanbal.com (Организатор), които приемат Официалните правила. В нея нямат право да се включват членове на екипа на nixanbal.com и техни роднини, както и представители на спонсора - Samsung България.

Механика на играта

За да участвате в Играта, е необходимо да отговорите правилно на петте въпроса и да въведете своите реални име и фамилия и актуален имейл. С това участвате в томболата за Наградата. Всеки може да се запише само веднъж със своите имена и имейл. Едно име с различни имейли не се допуска за участие и дублираните регистрации ще бъдат премахнати.

Награда

Наградата в Играта е един брой смартфон Samsung Galaxy S5. Наградата не може да се прехвърля, обменя срещу пари или заменя.

Избиране на печелившия

Печелившият ще бъде определен чрез теглене на случаен принцип до 10 календарни дни след приключване на Играта. Печелившият ще бъде уведомен по имейл и чрез публикация в nixanbal.com. Той трябва да отговори на получения имейл до 7 календарни дни, за да бъде организирано получаването на наградата. Ще бъде необходимо победителят да потвърди своята самоличност, в противен случай ще загуби правото да получи награда.

Общи правила

Участието в Играта се счита за съгласие за спазване на настоящите Официални правила и участникът приема да получава допълнителна информация от Организатора по имейл, а по-конкретно Бюлетин nixanbal. Ако бъде сметнато, че победителят не отговаря на условията или не съответства на тези Официални правила, победителят губи правото върху Наградата и ще бъде избран друг победител.

Обзорно за най-интересните смартфони на MWC 2019

Здравейте вече от българска земя! След цяла седмица в Барселона, пълна с технологични анонси и срещи с най-новите мобилни устройства…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer