НачалоНовиниОфициално: Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro ще бъдат представени на 19 септември

Официално: Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro ще бъдат представени на 19 септември

3304
Написана от  kris.romanov 01 септември 2019
Официално: Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro ще бъдат представени на 19 септември

Ето че слуховете току-що бяха официално потвърдени и Huawei обяви, че на 19 септември ще представи новите си флагман смартфони. Става въпрос за моделите Mate 30 и Mate 30 Pro, които ще бъдат показани за първи път на специално събитие в Мюнхен.

След доста бурно лято Huawei все пак остана на първоначалния план да представи Mate 30 Series в Европа. Това ще се случи, независимо че тази седмица се появи информация от Google, че за тези устройства не е бил даден линценз за ползване на приложенията и услугите, които обичайно вървят с Android. 

Все още е под въпрос дали и как Mate 30 и Mate 30 Pro ще се продават в Европа, но премиерата им на континента е обнадеждаващ знак. Би било странно анонсът да се случи тук, ако Huawei планира да ги пусне само в Китай и други азиатски пазари. 

От друга страна китайците биха могли да направят демонстрация на най-добрите си смартфони досега пред обективите на световните медии и да припомнят, че заради администрацията на Тръмп те няма да са достъпни извън родината си. 

Във всеки случай се надявам да има благоприятно развитие на конфликта и все някак да успеем да видим Mate 30 Pro в България. 

Събитието по представянето на Huawei Mate 30 Series ще може да се гледа на живо тук https://consumer.huawei.com/en/campaign/mate30/?utm_medium=fsm&utm_source=facebook&utm_campaign=mate30_global_teaser

Sony Xperia 5 II предлага тройна камера с оптика ZEISS, 120 Hz опресняване на дисплея и компактни размери

Sony представи току-що новия си смартфон от висок клас Xperia 5 II. Устройството надгражда миналогодишния Xperia 5 по всички линии,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer