НачалоНовиниОфициално: Samsung моли операторите да спрат продажбите на Galaxy Note 7, потребителите - да го изключат

Официално: Samsung моли операторите да спрат продажбите на Galaxy Note 7, потребителите - да го изключат

4068
Написана от  nixanbal 11 октомври 2016
Официално: Samsung моли операторите да спрат продажбите на Galaxy Note 7, потребителите - да го изключат

След вчерашните слуховете, че Samsung спира производството на Galaxy Note 7, днес корейците пуснаха официално съобщение, с което призовават всички свои партньори да преустановят продажбите на смартфона, а притежателите на стари или подменени бройки - да го изключат и да се възползват от обезщетение. 

Вече има няколко регистрирани случая на възпламенени подменени бройки от Note 7, което предизвика бурни реакции у световните медии и дори заглавия "Не си купувайте Galaxy Note 7!". 

Samsung реши, че е време да предприеме нови предпазни мерки и с последното си съобщение обяви, че в момента заедно с властите в съответните страни проучва докладваните инциденти, но междувременно моли операторите и останалите си търговски партньори да спрат продажбите на фаблета. 

Потребителите, които имат бройка от Note 7, пък са призовани да я изключат и да се възползват от предлаганите им опции за обезщетение. 

Някои световни медии изтълкуваха съобщението на Samsung като потвърждение, че компанията окончателно спира производството на смартфона, а дали това е така - очакваме допълнителна информация. 

Малко по-късно същия ден стана ясно, че Samsung окончателно спира производството на Note 7. Ето и официалното становище на Samsung България по въпроса - цък.

Мтел направи тотална промяна на тарифните си планове Мтел безкрай

Мтел направи пълна промяна на тарифните си планове Мтел безкрай, които вече не предлагат неограничени разговори към всички. Свободните разговори…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer