Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниОфициално: Samsung моли операторите да спрат продажбите на Galaxy Note 7, потребителите - да го изключат

Официално: Samsung моли операторите да спрат продажбите на Galaxy Note 7, потребителите - да го изключат

5123
Написана от  nixanbal 11 октомври 2016
Официално: Samsung моли операторите да спрат продажбите на Galaxy Note 7, потребителите - да го изключат

След вчерашните слуховете, че Samsung спира производството на Galaxy Note 7, днес корейците пуснаха официално съобщение, с което призовават всички свои партньори да преустановят продажбите на смартфона, а притежателите на стари или подменени бройки - да го изключат и да се възползват от обезщетение. 

Вече има няколко регистрирани случая на възпламенени подменени бройки от Note 7, което предизвика бурни реакции у световните медии и дори заглавия "Не си купувайте Galaxy Note 7!". 

Samsung реши, че е време да предприеме нови предпазни мерки и с последното си съобщение обяви, че в момента заедно с властите в съответните страни проучва докладваните инциденти, но междувременно моли операторите и останалите си търговски партньори да спрат продажбите на фаблета. 

Потребителите, които имат бройка от Note 7, пък са призовани да я изключат и да се възползват от предлаганите им опции за обезщетение. 

Някои световни медии изтълкуваха съобщението на Samsung като потвърждение, че компанията окончателно спира производството на смартфона, а дали това е така - очакваме допълнителна информация. 

Малко по-късно същия ден стана ясно, че Samsung окончателно спира производството на Note 7. Ето и официалното становище на Samsung България по въпроса - цък.

CAT S61 предлага подобрена термална камера, лазерна ролетка и сензор за качеството на въздуха

Ето го и него! Продължението на най-интересния смартфон CAT досега вече е факт. Новият модел CAT S61 все така се…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer