НачалоНовиниОфициално: Samsung обяви събитие за 5 август, очакваме цял куп нови устройства

Официално: Samsung обяви събитие за 5 август, очакваме цял куп нови устройства

1076
Написана от  nixanbal 08 юли 2020
Официално: Samsung обяви събитие за 5 август, очакваме цял куп нови устройства

Информацията се въртеше в мрежата от седмици, но днес имаме и официално потвърждение от Samsung. Компанията обяви събитие от серията Unpacked на 5 август, като недвусмислено подсказва, че тогава ще бъдат обявени новите смартфони от серията Galaxy Note. Освен това очакваме и модели със сгъваеми дисплеи. 

Събитието беше обявено с кратка анимация, в която ще видите стилуса S Pen, а също и бронзовия цвят, в който вече видяхме изображение на Galaxy Note 20 Ultra. 

 

Освен Note 20 и Note 20 Ultra, на 5 август би трябвало да видим още 5G версия на Galaxy Z Flip, както и второ поколение на Galaxy Fold, за което наскоро се заговори, че ще се появи като Galaxy Z Fold 2. Очакват се още таблетите Galaxy Tab S7 и Galaxy Tab S7+, компактните безжични слушалки Galaxy Buds Live, както и новият смартчасовник Galaxy Watch 3.

Note 20 Ultra

Всичко това ще бъде обявено за първи път в онлайн формат на събитието Unpacked, тъй като заради коронавирусът компанията не планира традиционното събитие на живо. Премиерата ще може да се гледа в сайта на Samsung https://news.samsung.com/global/

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer