НачалоНовиниОфициално: Samsung представя Galaxy S21 на 14 януари

Официално: Samsung представя Galaxy S21 на 14 януари

2166
Написана от  nixanbal 04 януари 2021
Официално: Samsung представя Galaxy S21 на 14 януари

Ето че Samsung потвърди официално слуховете - новите смартфони от висок клас в серията Galaxy S21 ще бъдат представени на 14 януари. Заради COVID-19 събитието от серията Unpacked за пореден път ще се проведе онлайн. 

Датата 14 януари се спрягаше за премиерна за моделите Galaxy S21, Galaxy S21+ и Galaxy S21 Ultra от няколко седмици насам, но вече е официална.

Триото смартфони ще бъде представено в познатия онлайн формат с излъчване в YouTube канала на производителя, както и в сайта им https://www.samsung.com/bg/unpacked/. Събитието започва в 17 часа българско време. 

Колкото до поканата тип тийзър - в матовия куб изглежда е скрита новата плочка с основната камера на Galaxy S21, която ще е доста различен подход спрямо Galaxy S20 и Note 20. 

Galaxy S21

Припомням ви, че освен новите топмодели Galaxy S21 на 14-и очакваме и други нови устройства, включително компактните безжични слушалки с активна изолация на околния шум Galaxy Buds Pro и новите тагове за локализиране на различни предмети.

Nokia представя 6 нови смартфона в среден и нисък клас, въвежда нови имена за моделите

На очакваното си онлайн събитие днес HMD Global представи цели 6 нови Android смартфона под бранда Nokia, които са позиционирани…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer