НачалоНовиниОфициално: Samsung ще представи Galaxy Note 10 на 7 август

Официално: Samsung ще представи Galaxy Note 10 на 7 август

1518
Написана от  nixanbal 02 юли 2019
Официално: Samsung ще представи Galaxy Note 10 на 7 август

Официално е - Samsung разпрати покани до медиите и потвърди, че следващото събитие от серията UNPACKED ще бъде на 7 август в Ню Йорк. Там очакваме новия Galaxy Note 10. 

Поканата съдържа част от емблематичния за серията стилус S-Pen, както и единична камера, които заедно образуват удивителен знак, или каквото друго предположи фантазията ви. 

Единичният сензор може би е препратка към селфи камерата на Note 10, за която очакваме да бъде само една и централно разположена в горната част на дисплея. Това е различен подход спрямо серията S10, където обективът беше вдясно и имаше версии с две предни камери (S10+ и S10 5G).

За Note 10 очакваме да има няколко версии - говори се за Note 10 с 6.28" дисплей и Note 10+ с 6.75" диагонал, както и за 5G модификации. Освен това очакваме още по-фини рамки около екрана, тройна и четворна основна камера, липсващ 3.5 мм жак за слушалки, слушалка за разговори под дисплея, по-големи батерии и по-бързо зареждане. 

Детайлите ще научим на 7 август, когато корейците ще представят новите устройства в Barclay’s Center в Бруклин, Ню Йорк. 

Лондон започва да събира данни за пътниците в метрото през Wi-Fi с цел подобряване на транспорта

От 8 юли 2019 г. Wi-Fi мрежа ще събира данни за пътниците в подземния транспорт на Лондон. Целта е по…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer