Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниОфициално: Смартфоните Nokia отново ще използват оптика ZEISS

Официално: Смартфоните Nokia отново ще използват оптика ZEISS

2048
Написана от  nixanbal 06 юли 2017
Официално: Смартфоните Nokia отново ще използват оптика ZEISS

Тази седмица в nixanbal.com излезе ревюто на един от първите нови модели Nokia с Android, който обаче е позициониран твърде ниско, за да впечатли с камерата си. В бъдеще обаче смартфоните Nokia може отново да заблестят като едни от най-добрите камерафони, защото HMD Global току-що обяви споразумение с ZEISS. 

Оптиката ZEISS, познати преди като Carl Zeiss, е част от дългогодишната история на оригиналните смартфони Nokia и до голяма степен на нея се дължеше славата на камерите в тези устройства. 

Новото партньорство между HMD Global и ZEISS е ексклузивно и обещава да предложи на феновете отлични камери в бъдещите устройства с марката. 

Дали ще се завърнат и някои от емблематичните технологии от най-добрите камерафони Nokia от миналото, включително PureView - предстои да разберем. Новината обаче е радостна за всички, които имаха надежда, че HMD Global подготвят нещо интересно в областта на мобилната фотография. 

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer