Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниОфициално: Смартфоните Nokia отново ще използват оптика ZEISS

Официално: Смартфоните Nokia отново ще използват оптика ZEISS

2127
Написана от  nixanbal 06 юли 2017
Официално: Смартфоните Nokia отново ще използват оптика ZEISS

Тази седмица в nixanbal.com излезе ревюто на един от първите нови модели Nokia с Android, който обаче е позициониран твърде ниско, за да впечатли с камерата си. В бъдеще обаче смартфоните Nokia може отново да заблестят като едни от най-добрите камерафони, защото HMD Global току-що обяви споразумение с ZEISS. 

Оптиката ZEISS, познати преди като Carl Zeiss, е част от дългогодишната история на оригиналните смартфони Nokia и до голяма степен на нея се дължеше славата на камерите в тези устройства. 

Новото партньорство между HMD Global и ZEISS е ексклузивно и обещава да предложи на феновете отлични камери в бъдещите устройства с марката. 

Дали ще се завърнат и някои от емблематичните технологии от най-добрите камерафони Nokia от миналото, включително PureView - предстои да разберем. Новината обаче е радостна за всички, които имаха надежда, че HMD Global подготвят нещо интересно в областта на мобилната фотография. 

Samsung Galaxy S9 е най-интересният телефон от MWC 2018 според читателите на nixanbal

Миналата седмица във Facebook страницата на nixanbal.com, която между другото вече има над 10 хиляди последователи, проведохме импровизирана анкета, в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer