НачалоНовиниОфициално: Това е Google Pixel 4

Официално: Това е Google Pixel 4

7062
Написана от  nixanbal 12 юни 2019
Официално: Това е Google Pixel 4

Днес в Twitter се случи нещо, което струва ми се никога не бяхме виждали досега. Голяма технологична компания коментира официално изтекли изображения на необявено свое устройство и потвърди, че са автентични. Става въпрос за Google, които дори споделиха кадър на все още чакащия премиерата си Pixel 4. 

"Е, след като изглежда има някакъв интерес - ето го! Почакайте, докато видите какво може да прави! #Pixel4", гласи съобщението, което официалният профил Made by Google сподели в социалната мрежа. 

Към туита има и прикачено изображение, което разкрива задния панел на необявения смартфон. 

Screenshot 2019-06-12 at 22.44.32

А от изображението всъщност се потвърждава това, което видяхме и онзи ден. Смартфонът има квадратен модул на основната камера, която за първи път е двойна. Това е сериозна промяна за телефоните на Google, които досега бяха само с една камера, но се нареждаха в челните места по качество на снимките. 

Нямам търпение наистина да видя какво може новият Pixel 4 и аплодирам смелото и необичайно решение на Google да публикува горното съобщение.

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer