Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниOLED телевизорите BRAVIA A1 на Sony вече са на българския пазар на цени от 7999 лв. за 55"

OLED телевизорите BRAVIA A1 на Sony вече са на българския пазар на цени от 7999 лв. за 55"

2594
Написана от  nixanbal 09 юни 2017
OLED телевизорите BRAVIA A1 на Sony вече са на българския пазар на цени от 7999 лв. за 55"

През 2017-а Sony премина към OLED технологията за смарттелевизорите си от най-висок клас и моделите от серията BRAVIA A1 вече са на българския пазар. Тук 4k HDR телевизорите се предлагат във вариант с 55- и 65-инчов диагонал.

Вече съм ви разказвал за BRAVIA A1, затова само ще припомня, че става въпрос за висок клас OLED телевизори с 4K резолюция и способност да визуализират HDR съдържание благодарение на новия X1 Extreme процесор на Sony. 

BRAVIA A1

Интересна е и звуковата технология Acoustic Surface, която чрез говорителите от двете рамена на гърба на телевизора превръща целия екран в тонколона и той вибрира невидимо със звука. 

BRAVIA A1

Дизайнът също е акцент при A1 и вместо на странични колони, както в предишните години, Sony са заложили на изцяло гладка предна повърхност, която е и единственото видимо за зрителя отпред. Телевизорите от новата BRAVIA A1 серия изглеждат сякаш нямат стойка. 

Идва и най-тежката част - цената. 55-инчовият модел струва 8000 лв., а този с 65-инчов диагонал - 11000 лв. 

А ако холът и портфейлът ви го позволяват - през есента Sony подготвя и трети модел от серията BRAVIA A1, който ще има 77-инчов диагонал. Сумата тук все още не е обявена. 

На живо от световната премиера на Samsung Galaxy S10e, S10 и S10+

Здравейте от Tobacco Dock тук в Лондон, където Samsung току-що представи новите си смартфони от серията Galaxy S10. Основните модели…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer