НачалоНовиниOnePlus 10 Pro се появи в нова галерия изображения

OnePlus 10 Pro се появи в нова галерия изображения

1233
Написана от  nixanbal 15 ноември 2021
OnePlus 10 Pro се появи в нова галерия изображения

Преди няколко дни се появиха първи изображения, за които се твърдеше, че разкриват дизайна на OnePlus 10 Pro. Сега въпросният смартфон дефилира в нова галерия още по-ясни кадри, а освен това научаваме и някои подробности за очакваните му характеристики. 

OnePlus 10 Pro изглежда ще запази до голяма степен стилния дизайн на своите предшественици, но плочката за основната му камера ще поеме в съвсем различна посока. От изображенията изглежда, че китайският бранд ще почерпи идеи от Samsung и техните модели Galaxy S21, при които плочката е продължение на рамката. 

OnePlus 10 Pro @ nixanbal.com

Очаква се камерата да бъде тройна, така че единият от котлоните кръговете може би ще прибере светкавицата. До обективите се вижда и логото на Hasselblad, с които OnePlus започна партньорски отношения с модела OnePlus 9 и знаем, че те ще продължат поне 3 години. Би трябвало при OnePlus 10 Pro да видим дори задълбочаване на това сътрудничество и по-сериозно участие на Hasselblad в създаването на камерите в смартфона. 

OnePlus 10 Pro @ nixanbal.com

За OnePlus 10 Pro се посочва още, че може да предлага 120 W зареждане, което за запълва батерията му за 20 минути, да има извит екран с диагонал около 6.7" и 120 Hz опресняване, както и 5х оптичен зуум. 

OnePlus 10 Pro @ nixanbal.com

Размерите на смартфона щели да бъдат 163.0 x 73.8 x 8.5 мм или 10.3 мм при камерата.

OnePlus 10 Pro @ nixanbal.com

Очакваме премиерата в началото на 2022 г. 

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer