Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниOnePlus 6 получава ъпдейт с новия нощен режим Nightscape

OnePlus 6 получава ъпдейт с новия нощен режим Nightscape

2029
Написана от  nixanbal 02 ноември 2018
OnePlus 6 получава ъпдейт с новия нощен режим Nightscape

Когато по-рано тази седмица OnePlus обяви флагмана си OnePlus 6T, стана ясно, че една от неговите нови ключови екстри ще бъде пренесена и към предишния модел OnePlus 6. Днес вече този ъпдейт започна да се разпространява.

Става въпрос за Nightscape, както OnePlus нарича новия нощен режим в камерата на своя последен телефон. От представянето на OnePlus 6T резултатите изглеждаха впечатляващо и ще бъде интересно дали могат да се конкурират с тези от устройствата на Huawei. 

Заедно с Nightscape в камерата ще бъде добавен и режимът Studio Lighting за подобряване контурите на лицето.

Ъпдейтът обаче ще донесе много повече за собствениците на OP6. Сред останалите промени са новата навигация с жестове, оптимизации при енергопотреблението, възможност за старт на Google Assistant при задържане бутона за включване за 0.5 секунди и други. 

Актуализацията се разпространява от вчера сред ограничен кръг потребители на OnePlus 6, но в следващите дни ъпдейтът ще продължи към всички. Времето е необходимо, за да бъдат маркирани и отстранени евентуални критични бъгове.  

Официална премиера на Samsung Galaxy Note 9 - повече мощ, батерия и чисто нов S-Pen

Ето го и него - на специалното събитие от серията UNPACKED току-що Samsung представи новия си топмодел при смартфоните -…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer