Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниOnePlus 7 Pro може да е първият смартфон на пазара с новата по-бърза памет UFS 3.0

OnePlus 7 Pro може да е първият смартфон на пазара с новата по-бърза памет UFS 3.0

1386
Написана от  nixanbal 05 май 2019
OnePlus 7 Pro може да е първият смартфон на пазара с новата по-бърза памет UFS 3.0

OnePlus 7 Pro може да се окаже първият смартфон на пазара с новия тип памет UFS 3.0, пише сайтът xdadevelopers.com, базирайки се на свой източник, запознат с разработката на апарата. Така китайският модел ще изпревари по-рано обявения Galaxy Fold, който също е с UFS 3.0, но пазарната му премиера беше отложена. 

Стандартизираната в началото на 2018 г. версия 3.0 на паметта UFS обещава значително по-високи скорости и съответно по-пъргава работа на приложенията, функциите и устройствата като цяло. Това означава, че OnePlus 7 Pro може действително да е сред най-бързите, ако не и най-бързото устройство към момента на излизането си на пазара.

UFS 3.0

Припомням ви, че компанията ще залага и на подобрен 90 Hz дисплей, който също ще осигури по-плавни движения без размазвания, а конфигурацията му ще включва най-актуалния чипсет Snapdragon 855. 

OnePlus 7 Pro

Според Twitter акаунта @universeice дори стандартният OnePlus 7 ще използва USF 3.0 памет. 

Колкото до устройствата на Samsung - серията Galaxy S10 не използва новия по-бърз стандарт UFS 3.0, а предишния UFS 2.1. Засега само Galaxy Fold е обявен с UFS 3.0, а през август ще видим и Galaxy Note 10 с новото поколение чипове. 

Очакваме официалния анонс на OnePlus 7 Pro и олекотената му версия OnePlus 7 на 14 май. 

Обзорно за най-интересните смартфони на MWC 2019

Здравейте вече от българска земя! След цяла седмица в Барселона, пълна с технологични анонси и срещи с най-новите мобилни устройства…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer