Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниOnePlus 7 Pro ще предлага 2K дисплей от Samsung и 5G свързаност

OnePlus 7 Pro ще предлага 2K дисплей от Samsung и 5G свързаност

1220
Написана от  nixanbal 22 април 2019
OnePlus 7 Pro ще предлага 2K дисплей от Samsung и 5G свързаност

Новият топмодел на OnePlus ще бъде придружен за първи път от по-мощна модификация OnePlus 7 Pro, която изглежда ще предлага 5G свързаност и впечатляващ дисплей. Екранът ще бъде с 2K резолюция и ще се произвежда от Samsung.

Самият шеф на китайската компания започна да пуска тийзъри за необявения OnePlus 7 Pro в социалните мрежи, но Twitter профилът @universeice директно разкри някои детайли. 

Според последния OnePlus 7 Pro ще разполага с Quad HD или 2K резолюция на своя Super AMOLED дисплей, което ще е първият подобен панел на компанията, предлагаща досега Full HD резолюция за устройствата си. Източникът посочва още, че дисплеят ще има опреснителна честота от 90 Hz, което обещава доста плавно движение по него.

И подобренията в екрана, и 5G модемът ще са запазени екстри само за по-напомпания модел Pro, докато при стандартния OnePlus 7 ще липсват.

Очакваме премиерата на 14 май, когато ще стане ясно и колко по-скъпа ще бъде версията Pro. Дали цената ще достигне нивата на топмоделите от Apple и Samsung - предстои да разберем. 

Новите планове Тотал+ на Теленор позволяват да добавяте трафик пакети, музикални и видео услуги по избор

На вечерно събитие пред медии днес в София Теленор представи по нестандартен начин новите си абонаментни планове Тотал+. Интересното при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer