НачалоНовиниOnePlus 7 Pro вече се продава в магазините на Теленор

OnePlus 7 Pro вече се продава в магазините на Теленор

3263
Написана от  nixanbal 30 октомври 2019
OnePlus 7 Pro вече се продава в магазините на Теленор

Теленор обяви, че започва продажбите на един от най-новите смартфони с марката OnePlus. Телекомът е единственият у нас, който ще предлага модела OnePlus 7 Pro. 

OnePlus 7 Pro не е най-актуалното предложение с марката, но все пак е модел от 2019 г. и все още с актуални характеристики. 

Теленор ще го продава както онлайн, така и във физическите си магазини. Цените с подписване на договор започват от 1109.99 лв. (по 53.99 лв. на месец при 2-годишен лизинг), а без договор операторът предлага модела за 1699.90 лв.

Цените с различните планове можете да видите в сайта тук

OnePlus 7 Pro

Теленор продава единствено версията в цвят Mirror Grey със 128 GB вградена памет и 6 GB RAM, която в официалния сайт на производителя може да се закупи (с безплатна доставка до България) за 699 евро.

Така излиза, че покупка от Теленор ще е изгодна за вас, ако изберете някой от по-скъпите планове или не можете да заплатите цялата сума в брой и бихте искали да се възползвали от предложението за лизинг. 

Screenshot 2019-10-30 at 11.42.58

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer