НачалоНовиниOnePlus 8 Lite може да върне компанията към смартфоните от среден клас

OnePlus 8 Lite може да върне компанията към смартфоните от среден клас

1113
Написана от  kris.romanov 09 декември 2019
OnePlus 8 Lite може да върне компанията към смартфоните от среден клас

В началото на 2020 г. OnePlus може да представи модела OnePlus 8 Lite, който ще е първият смартфон на компанията от 4 години насам, попадащ в средния ценови сегмент. Устройството се появи в цяла галерия изображения и видео на негов 3D макет, който би трябвало да ни дава доста ясна представа как ще изглежда то. 

ONEPLUS-5K3

От кадрите тук се вижда, че OnePlus 8 Lite ще изглежда доста сходно с появилите се по-рано и все още необявени Galaxy A91 и Galaxy S11 на Samsung. Сходствата идват от изрязаната в дисплея селфи камера, както и плочката на основната камера, която в случая с OnePlus 8 Lite събира два сензора и 3D ToF камера.

ONEPLUS-5K4

ONEPLUS-5K2

За екрана на модела се очаква да бъде голям около 6.4"-6.5", да има вграден в него скенер за пръстови отпечатъци и OLED панел. Не е ясно обаче дали дисплеят на модела Lite ще поддържа 90 Hz опреснителна честота, както последните няколко смартфона на компанията. 

Припомням ви, че OnePlus имаше един модел от среден клас под името OnePlus X през 2015 г., след което се фокусира върху топконфигурациите и по-високия клас. 

MWC 2019: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Ето го и най-хубавото време в годината, или поне по моя календар. През февруари, когато тук, в България, е все…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer