НачалоНовиниOnePlus 8 се появи в официални изображения и страхотни нови цветове

OnePlus 8 се появи в официални изображения и страхотни нови цветове

1194
Написана от  nixanbal 30 март 2020
OnePlus 8 се появи в официални изображения и страхотни нови цветове

Китайците от OnePlus трябва да покажат новите си топмодели от серията OnePlus 8 след около две седмици, а днес имаме ясни официални изображения, които разкриват не само дизайна, но и интересните нови цветове на устройствата. 

OnePlus 8 изглежда ще се предлага в цветовете Interstellar Glow, Glacial Green и Onyx Black. Първият от тях е най-интересен и поне на кадрите тук изглежда страхотно - преливка е от лилаво към оранжево и вероятно ще се променя спрямо светлината.

OnePlus 8

Източникът посочва, че това е моделът OnePlus 8, но не е ясно дали и OnePlus 8 Pro ще се предлага в същите цветови варианти. 

Колкото до характеристиките - от Pro модела очакваме 6.78" Quad HD+ дисплей със 120 Hz опреснителна честота, четворна основна камера, премиум чипсет Snapdragon 865, LPDDR5 RAM, 4510 mAh батерия с 30 W безжично зареждане и 3 W обърнато безжично зареждане, както и IP68 защита от прах и вода. 

OnePlus 8

По-достъпният OnePlus 8 ще предлага 6.55" Full HD+ дисплей с 90 Hz опреснителна честота, тройна основна камера, LPDDR4X RAM, 4300 mAh батерия и няма да има IP рейтинг или безжично зареждане. 

OnePlus 8

Премиерата се очаква на 14 април. 

Теленор ще може да запази името си след продажбата

Продажбата на няколко телекома от групата на Теленор в Централна и Източна Европа, включително българския, се очаква да бъде приключена…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer