Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниOnePlus ще пусне 5G смартфон в Европа през първата половина на 2019 г.

OnePlus ще пусне 5G смартфон в Европа през първата половина на 2019 г.

1170
Написана от  nixanbal 30 октомври 2018
OnePlus ще пусне 5G смартфон в Европа през първата половина на 2019 г.

OnePlus вече обяви намеренията си отрано да се впусне в 5G играта, като темата беше засегната и на представянето на новия им модел OnePlus 6T вчера. Китайската компания съобщи, че работи с Qualcomm по създаването на 5G смартфон, който ще излезе на пазара в Европа през първото полугодие на 2019-а.

OnePlus вече работи с оператори в Европа по пускането на първия си 5G смартфон, става ясно от интервю на главния изпълнителен директор на компанията Пит Лау с The Verge. Нещо повече - Лау е уверен, че OnePlus ще успее да предложи първия 5G апарат на пазара в Европа.

Интересното е, че 5G моделът на OnePlus няма да е единствената им премиера догодина, а отделна серия устройства, която ще съществува успоредно с 4G устройствата им. Причината е, че 5G мрежите няма да бъдат достъпни навсякъде и изглежда компанията ще се прицели в отдели пазари с новото си предложение. 

На живо от премиерата на новите смартфони Nokia в Барселона

Здравейте от Музея за съвременно изкуство на Барселона, където за втора поредна година HMD Global организира представянето на новите си…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer